NIEUWEVEEN RP REGELEMENT

Random Death Match

(RDM), dit houd in dat je iemand dood maakt zonder een RP reden. Je mag dus niet omdat iemand zegt dat je lelijk bent die gene gelijk van kant maken. Dit is niet toegestaan!

Vehicle Death Match

(VDM), dit houdt in dat je iemand dood rijd zonder een RP reden. Je mag dus niet iedereen dood zomaar dood rijden. Dit is niet toegestaan! Overigens staan de palen bij Blokkenpark er niet voor niets, parkeer je auto dus niet op de stoep. Dit kan verwarring en vragen opwekken van andere spelers over je intenties!

Je scooter/motor hoort op de weg, rijd dus niet op de stoep van Blokkenpark. Je kan een (negatieve) reactie verwachten van spelers die daar rustig staan te babbelen.

FailRP

FailRP houdt in dat je je character breekt, dit is bijvoorbeeld door OOC te gaan praten in voicechat. Dit is niet toegestaan! Alles word in RP situaties opgelost, tenzij niet anders kan.

Schieten als bestuurder van een voertuig is ook niet toegestaan, de bijrijders mogen wel schieten.

Met (Junior) Moderators, Admins en Gemeentebestuur is gewoon te praten in OOC als zij met je in gesprek zijn voor een zaak.

Overheidsvoertuigen

Overheidsvoertuigen stelen, en gebruiken word niet toegestaan en kan resulteren in een (tijdelijke) ban. Het stelen van bv, een Politie, Ambulance, ANWB, Taxi's of andere vliegende voertuigen dit doet de Roleplay geen enkele extra waarde in onze ogen. Denk hier om !

New Life Rule

Dit houdt in dat je alles bent vergeten voor wat er is gebeurd waardoor je bent doodgebloed.

Je mag dus niet niet naar het Politie Bureau gaan om iemand aan te geven die jou had vermoord terwijl je was dood gebloed. Dit is niet toegestaan! Een nieuwe karakter maken is niet nodig, en is dus een vrije keuze. Voor de politie geld dit zelfde, minimaal 15min niet terugkeren naar de locatie.

Power Gaming

Dit houdt in dat je je tegenspeler beroofd van zijn keuzevrijheid in een RP situatie of gebruik maakt van items/krachten die je karakter niet heeft verkregen. Dit is niet toegestaan!

Voorbeeld: Piet beroofd Klaas van zijn contant geld - Oke dit mag, mits er 2 agenten in de stad zijn maar nu komt het: Piet wil ook het geld van de bankrekening van Klaas. Dit is Power gaming!

GTA Style Driving

Dit houdt in dat je onrealistisch rij gedrag vertoond, bijvoorbeeld als je met je Audi RS6 over een gras heuvel heen springt of over trein sporen gaat rijden. Dit is niet toegestaan!

Meta Gaming

Dit houdt in dat je informatie buiten de game te horen krijgt bv op Discord, iniedergeval wat je in-game niet had kunnen weten en daar vervolgens gebruik van gaat maken. Stream snipen valt hier ook onder, zeker als jij je in dezelfde scenario een rol tegen diegene hebt. Dit is niet toegestaan!

Beroven

Je kan iemand beroven als iemand zijn handen omhoog doet met F1 -> Burger interacties -> Beroof, maar er zitten hier natuurlijk wel regels aan gebonden namelijk, je MOET een goeie roleplay van te voren hebben, MINIMAAL 2 AGENTEN IN DE STAD, en je mag niet een Agent zijn dienst-wapen afpakken.

Politie RP

Ga de RP aan met agenten, rijd niet scheurend weg voor een rood stoplicht, ook niet in een gestolen wagen.. Doe dit enkel en alleen als er RP vooraf heeft afgespeelt. Cop baiten volstaat een kick of ban voor bij langdurig aanhouden van klachten.

Discord

Het gebruik van Discord is en wordt enkel toegestaan via onze Discord kanalen, al het andere is META!
We hebben speciale kanalen ervoor in onze discord. 2,5 16 persoonskanalen alles is te gebruiken.

Overvallen

Bij een overval gebruikt de Politie een onderhandelaar, deze mag niet vermoord worden of beperkt in zijn communicatie met de Politie. Deze onderhandelaar zorgt ervoor dat de RP in situaties bij een overval de communicatie tussen de overvallers en de Politie in goede orde verloopt.

De enige hulpdienst die niet gegijzelt mag worden is Ambulance, gezien de nood aan Ambulanciers soms hoog kan zijn.

Gijzelaar en gijzelnemer mogen elkaar niet kennen!

Value Of Life

Jij bepaald wat je doet met je karakter, en jij draagt daar de consequenties van. Richt bijvoorbeeld een wapen op een andere inburger, diegene kan ook wat voor handen hebben, of bij een groeperingen zitten. Denk er dus aan wat je doet! Je gaat ook niet in het echte leven guns blazing je leven lang volhouden. Als diegene die je gijzelt, beroofd of wat dan ook gewoon meewerkt, is het niet de bedoeling om hem daarna nog neer te steken of te schieten. Het is geen Call of Duty of Nieuw Mexico.

Blokkenpark regelement

Parkeren op Blokkenpark is vrij simpel, zijn de parkeervakken vol? Dan parkeer je je auto achter de bank, niet voor niet naast niet langs de weg bij het afslaand verkeer naar rechts aan de zijde van Blokkenpark. De Politie hanteerd hier streng op, en met fikse bekeuringen!

Het belangerijkste van alles is, heb veel plezier. Leer van elkaar, en welkom in deze community ❤️

Neem contact op met ons

Vragen omtrent een ban, idee of klacht? Stuur ons een bericht.

NieuweveenRP.
KVK 73814091
[NLBE] NieuweveenRP - Politie - Ambulance | Criminaliteit - Banen - Straat Races | Finalhosting.nl

NieuweveenRP is opgericht en actief sinds 21-4-2019 en word gehost in Nederland, dus optimale verbinding en snelheid is geboden voor onze spelers.

© 2019 NieuweveenRP
In samenwerking met FinalHosting.nl